New member
- Subiect Autor
Numele tau: Sorin
Id-ul tau: 982
Discord:sorinake16_
Varsta ( Minim 15 Ani ):16
Ore pe server: (Minim 150) 307
Ore pe FiveM: 5000+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Îmi doresc funcția de Membru Staff deoarece sunt foarte implicat în comunitate și îmi pasă de calitatea roleplay-ului pe server. Îmi doresc să contribui activ la menținerea unui mediu corect, serios și plăcut pentru toți jucătorii. Consider că serverul are potențial mare și vreau să fac parte din echipa care îl ajută să crească.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?
ot ajuta cu rezolvarea rapidă a ticketelor și situațiilor din joc, menținerea ordinii pe server, oferirea de suport jucătorilor noi și identificarea celor care încalcă regulamentul. Sunt calm, răbdător și obiectiv, ceea ce mă face potrivit pentru a lua decizii corecte în orice situație.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am fost helper și ulterior moderator pe un server mediu de FiveM timp de 5 luni. De asemenea, am fost admin pe un server de Minecraft și moderator pe un server de Discord cu peste 1.000 de membri. Sunt familiarizat cu comenzi de administrare, loguri și gestionarea conflictelor.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?
a, sunt conștient și de acord cu acest lucru. Înțeleg că responsabilitățile unui membru Staff sunt o prioritate și sunt pregătit să le tratez cu seriozitate.
Id-ul tau: 982
Discord:sorinake16_
Varsta ( Minim 15 Ani ):16
Ore pe server: (Minim 150) 307
Ore pe FiveM: 5000+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Îmi doresc funcția de Membru Staff deoarece sunt foarte implicat în comunitate și îmi pasă de calitatea roleplay-ului pe server. Îmi doresc să contribui activ la menținerea unui mediu corect, serios și plăcut pentru toți jucătorii. Consider că serverul are potențial mare și vreau să fac parte din echipa care îl ajută să crească.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am fost helper și ulterior moderator pe un server mediu de FiveM timp de 5 luni. De asemenea, am fost admin pe un server de Minecraft și moderator pe un server de Discord cu peste 1.000 de membri. Sunt familiarizat cu comenzi de administrare, loguri și gestionarea conflictelor.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?