Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cordeanu David
Id-ul tau: 760
Discord: shoyyo_69
Varsta ( Minim 15 Ani ): 15
Ore pe server: (Minim 150) 12 dar avansez
Ore pe FiveM: 100+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Doresc să devin membru Staff deoarece sunt pasionat de roleplay și vreau să contribui la menținerea unui mediu plăcut și corect pentru toți jucătorii. Îmi place să ajut comunitatea și cred că pot avea un impact pozitiv asupra modului în care se desfășoară activitatea pe server.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:pot ajuta prin intervenții rapide și corecte în situații de conflict, prin aplicarea regulamentului într-un mod echilibrat și prin susținerea noilor jucători. De asemenea, pot veni cu idei pentru îmbunătățirea experienței de joc și organizarea unor evenimente interesante.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Am fost helper și moderator pe două servere de FiveM, unde am învățat să gestionez tichete, să comunic clar cu jucătorii și să folosesc comenzile administrative corect. Am experiență și în jocuri precum Minecraft și Discord, unde am moderat comunități active.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:da

JKE SEFU
Revii cand ai orele, nu ai cum la 12 ore sa-mi cunosti serverul si m-am saturat de incapabili care nu stiu sa ajute incepatorii nici macar la 1 job legal, mersi. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus