New member
- Subiect Autor
Numele tau: serafin
Id-ul tau: 3670
Discord:santa06569
Varsta ( Minim 15 Ani ): 14 ani peste 2 luni fac 15
Ore pe server: (Minim 150) 350
Ore pe FiveM: 3000+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Îmi doresc să fac parte din echipa de staff pentru că îmi pasă de comunitate și vreau să contribui la menținerea unei atmosfere corecte și plăcute pentru toți jucătorii. Petrec mult timp pe server și cred că pot face o diferență pozitivă, ajutând la rezolvarea problemelor și la susținerea regulilor.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?
ot ajuta serverul prin activitate constantă, răbdare în interacțiunile cu jucătorii, comunicare clară și decizii obiective. Sunt atent la detalii și pot interveni rapid în situații care necesită acțiune din partea staffului. De asemenea, pot oferi feedback constructiv pentru îmbunătățirea serverului.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):am o experienta desul de buna
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?
a, sunt conștient și înțeleg că, odată ce intru în echipă, responsabilitățile de staff vin pe primul loc. Sunt pregătit să-mi asum acest rol și să pun comunitatea înaintea experienței personale de RP.
Id-ul tau: 3670
Discord:santa06569
Varsta ( Minim 15 Ani ): 14 ani peste 2 luni fac 15
Ore pe server: (Minim 150) 350
Ore pe FiveM: 3000+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Îmi doresc să fac parte din echipa de staff pentru că îmi pasă de comunitate și vreau să contribui la menținerea unei atmosfere corecte și plăcute pentru toți jucătorii. Petrec mult timp pe server și cred că pot face o diferență pozitivă, ajutând la rezolvarea problemelor și la susținerea regulilor.
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):am o experienta desul de buna
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?