Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:(ic David Nebunu) (ooc Mihai David)
Id-ul tau: 560
Discord: @[AD-560]DAVID
Varsta ( Minim 15 Ani ):14
Ore pe server: (Minim 150) 90 dar fac in jur de 10 pe zi cand nu am scl și înainte de wipe am avut 350+
Ore pe FiveM:în jur de 1000
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:Deoarece mi se pare ca se raspunde greu la tk și doresc sa ajut cetățenii cu nelămuriri asupra orașului sau cu probleme
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:eek:sa preiau foarte rapid tk și nu se mai așteaptă și 10-15 min dupa un membru staff in plus fac și tt +live cu smurd și pt un contest merge și sa pun niște lucruri cu viața de admin pe Haos România Rp
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): sv de 90 pers co~fondator și orașe de 60 pers fondator comunitate
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?:absolut sunt sigur de aceasta chiesti și cu ideea aceast și vreau dacă reușesc să obțin acest grad deoarece preluarea ticketelor cat și rez lor este primul lucrul

(A zis Denis pe live când răspundea la întrebări ca pot aplica ca am avut 350 înainte [am dovada])

Member
Membru staff
Acceptat Contacteaza un HEAD OFF STAFF + pentru a sustine testele. Nu prea acceptam sub 15 ani asa ca profita de sansa e singura

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus