Secțiune navigare

Aplicatie Staff zarbiee

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: zarbiee (lucian)
Id-ul tau: 547
Discord: zarbiee_
Varsta ( Minim 15 Ani ): 17 ani
Ore pe server: (Minim 150) 6.1 momentan
Ore pe FiveM: Joc din 2021,cu pauza din 2023 august pana in 2026 iulie,aproximez 3000+
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc sa fac parte din comunitatea staff ului de pe Haos Romania deoarece sunt complet apt pentru aceasta functie,fiind o persoana calma si indiferenta
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Odata ce am ajuns in echipa Haos Romania pot ajuta prin activitate constanta,sugesti ca sa putem imbunatatii server-ul impreuna,sa ne petrecem timpul impreuna si cel mai important,sa ne simtim bine cu toti.
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Am fost membru staff pe comuniati precum Anubis,Impulse pe fivem,fiind servere "OG". Nu are rost sa enumar alte servere deoarece nu au avut o relevanta asa mare pentru serverele de fivem din romania,dar acestea consider ca "au dat si ele start-ul" jucatorilor sa cunoasca ce este acest joc
Am contribuit ca si membru staff si pe servere de CSGO,cum ar fii GO.FAIRSIDE.RO,toata lumea care ma cunostea subpretext-ul "XYNNX"
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Da,sunt total constient.

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus