Secțiune navigare

aplicatie staff (sunt banat pe server pt 3 zile o sa fac s icerere unban pentru ca eu doar mi-am spus o opinie)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:Antonio
Id-ul tau:700
Discord:nott_anto_x
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore: (Minim 50);sa dat wipe dar o sa le fac cat mai curand
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:eu imi doresc functia de staff pe serverul de haos pentru ca as vrea foarte mult sa ajut comunitatea si pentru a regla toata rp sa le facem calumea de a aduce oameni pe server-ul de Fivem prin a face live zilnic
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:eu zic ca as putea sa ajut comunitatea roleplay-urile si pentru a aduca cati mai multi oameni pe server
O mica descriere despre tine:ma cheama Anto dar prieteni imi spun Tony sunt brunet am 1,72 pe acolo cred! Am o iubita stiu aproape tot regulamentul si nu sunt genul de troller imi place foarte mult sa ma joc la pc si a ajuta toata lumea cu problemele lor vreau sa ma fac mechanic si sa ajung cineva in viata

Member
Membru staff
Aplicatie acceptata, contacteaza un head of staff + pentru a sustine testele T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus