Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Ionut
Id-ul tau: 1704
Discord: gamer2.07315
Varsta ( Minim 14 Ani ): 14
Ore pe server: (Minim 150): 250 si ceva
Ore pe FiveM: Avand in vedere ca ma joc din anul 2018 voi presupune ca peste 11k
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Eu doresc functia de Membru Staff pe server-ul vostru deoarece, sunt foarte putini admini activi la unele ore si avand in vedere ca eu ma joc mai mereu FiveM presupun ca ar ajuta extrem de mult asta sv-ului. Ar fi mai putini oameni nemultumiti din motivul "Adminul vine greu" si ar fi mai multi oameni multumiti din motivul "Adminul vine rapid"
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Eu cred ca pot ajuta server-ul o data ajuns in echipa voastra cu persoane mult mai multumite, cu multe tickete rezolvate rapid, si eficient. Eu mai pot ajuta sv-ul cu idei pentru viitoarele update-uri, si cu ori ce idei in general. Il mai pot ajuta cu tickete preluate rapid si posibil de ce nu si sprijin emotional :)
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Experienta mea ca staff de pe FiveM si sau alte jocuri este in felul urmator: Acum mult timp am fost admin si chiar si developer pe diferite joculete de pe roblox. Am mai fost staff si pe diferite sv de discord cum ar fi Iced si multe altele. Si acum pe FiveM am fost pe Hype,Illusion,Kronos, etc (nu sunt sigur de illusion) si multe altele pe care sincer le am uitat (NU E PROMOVARE LA SV!!!).
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?: Sunt constient ca o data ce intru in staff, roleplay-ul o sa fie o proprietate secundara. In unele zile poate, cine stie, este o sansa sa nu fac deloc roleplay, depinde de cat de multe tickete vor fi in acea zi si depinde de cat de multe tickete vor lua posibili mei viitori colegi.

Am reusit si eu sa fac o aplicatie staff destul de mica :)

Ultima editare:
JKE SEFU
Membru staff
Acceptat pentru teste, ia legatura cu un grad mai mare de Head off staff pentru teste. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus