Secțiune navigare

[ Aplicatie Staff ] Bunny

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Bunny
Id-ul tau: 5342
Discord: bunnyfute
Varsta ( Minim 14 Ani ): 15 ( CNP: 50909 )
Ore pe server: (Minim 150): 5H
Ore pe FiveM: 4-5K
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?: Doresc sa fac parte din "Echipa Staff" deoarece am o competenta majora de gestiona situatile extrem cat ci cele normale de zi, cu zi am o experienta in staff pe aceasta parte de "Helper In teste, Membru staff", ma descurc in toate sunt o persoana punctuala si cu capul pe umeri ci din acest lucru/fapt consider ca sunt o persoana potrivita pentru "Echipa Staff"!
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?: Eu pot ajuta acest server prin coordonarea mea, impunatatea mea, punctualitatea & seriozitatea mea. Sunt o persoana sincera, detin un limbaj adecvat pentru a fii aceptat in "Echipa Staff". Pot avea o activitate de pana la 6h pe server per/zi!
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri): Am o experienta major ca si staff, sunt o persoana descurcareata.
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara? Desigur.
#HAOSMAFIA
PS: De precizat am avut mai multe H pe server. Dar mi-am luat "CK"!

Active member
Membru staff
respism nu ai orele necesare revino cand faci 150 ore ! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus