- Subiect Autor
Numele tau:2Pac
Id-ul tau:17171
Discord:_trevisss_
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150):140
Ore pe FiveM:400-500
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:
oresc funcția de staff deoarece am încredere in aptitudinile mele pentru îmbunătățirea serveru-lui iar pentru ca consider ca serverul Haos Romania este unul dintre cele mai tare orase
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Eu cred ca pot ajuta server-ul la interacțiunile cu comunitatea , la supravegherea jucătorilor si păstrarea liniști si a respectului+sunt foarte activ
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am multa experienta am mai fost in trecut in echipa haos romania si as dori sa reintru
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?
a
Id-ul tau:17171
Discord:_trevisss_
Varsta ( Minim 15 Ani ):15
Ore pe server: (Minim 150):140
Ore pe FiveM:400-500
De ce doresti functia de Membru Staff la noi pe server?:
Cu ce crezi ca poti ajuta server-ul o data ajuns in echipa noastra?:Eu cred ca pot ajuta server-ul la interacțiunile cu comunitatea , la supravegherea jucătorilor si păstrarea liniști si a respectului+sunt foarte activ
Ce experienta ca si staff ai? (FiveM sau alte jocuri):Am multa experienta am mai fost in trecut in echipa haos romania si as dori sa reintru
Esti constient ca o data intrat in Staff, roleplay-ul o sa fie o prioritate secundara?
Ultima editare: