Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Cazy
2.ID In-Game:14290
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 dar voi fi foarte serios cu acest job
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51102
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):33.4
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un om bun, care vrea să ajute pe toată lumea. Îmi place să văd zâmbete și să știu că am făcut o diferență în viața cuiva. Mă simt bine când pot oferi un ajutor, o vorbă bună, o mână de ajutor. Îmi place să mă gândesc la binele lumii și să fac tot ce pot ca să o fac mai bună.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac acest oras mai cinstit si mai frumos pentru toata lumea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 1 an
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Da,este si normal
Informații IC:

1.Numele (Personaj): Cazy
2.Prenumele (Personaj): Racol
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):14290
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 33.4
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic , Gunoier , ,Postas , Sofer autobuz
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut, eu sunt Racol Cazy si vreau sa fac acest oras un loc mai bun si mai primitor pentru toata lumea . Sa nu mai existe coruptia si sa fie totul egal si corect.Imi place sa ajut oamenii si sa fiu corect in tot ce fac . Vreau ca politia romana sa fie mai mult respectata si corecta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Vreau sa fac totul corect si drept si sa respecte toata lumea legiile orasului
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Imi respect drepturile si pe ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:1.Trag foarte bine; 2.Comunic destul de bine;3Ascult superiorii si colegii mei cand imi comunica ceva; 4.Stiu sa conduc foarte bine;5.sunt serios cand trebuie si ma distrez cand trebuie

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus