Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Dumitru
2.ID In-Game:14347
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50906
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):25
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană serioasă, responsabilă și dedicată, mereu în căutarea unor noi provocări. Îmi place să lucrez în echipă și să ajut comunitatea. Consider că o atitudine calmă și rațională este esențială într-un rol de polițist, iar respectul pentru regulile și legea trebuie să fie fundamentul oricărei acțiuni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivația mea pentru a mă alătura Departamentului de Poliție este dorința de a contribui la menținerea ordinii și siguranței în comunitate. Îmi doresc să ajut oamenii și să asigur un mediu sigur pentru toți, iar rolul de polițist îmi oferă oportunitatea de a demonstra responsabilitate și profesionalism.
8.Experiență în FiveM:9 luni
9.Experiența în Roleplay:9 luni
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Dumitrescu
2.Prenumele (Personaj):Dragos
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):14347
4.Vechimea în Oraș (Personaj):25 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Alexandru Ioan-Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană responsabilă, calmă și atentă. Respect regulile și îmi place să lucrez în echipă. Mă adaptez ușor și iau decizii rapide când este necesar. Sunt corect, respectuos și deschis către învățare. Îmi doresc să mă perfecționez constant și să îmi fac datoria cât mai bine.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Cred că sunt potrivit pentru poliție datorită abilității de a lua decizii rapide și corecte, chiar și în situații stresante. Am o atitudine calmă, sunt empatic și pot lucra eficient sub presiune. Respect regulile și mă angajez să protejez și să servesc comunitatea în mod responsabil.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Mă diferențiez prin faptul că sunt o persoană empatică, care știe să asculte și să înțeleagă pe ceilalți. Îmi place să ajut și să creez un mediu sigur și respectuos pentru toți. Sunt calm și răbdător în situații dificile, iar dorința mea de a face bine este ceea ce mă motivează să fiu un polițist de încredere.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:pot să îmi joc rolul într-un mod realist și să respect regulile serverului.Respect toate regulile și acționez corect în orice situație.Știu să transmit mesaje clare și să colaborez cu echipa. Știu să gestionez situațiile tensionate fără a exagera.Mă comport întotdeauna într-un mod responsabil și respectuos.

Member
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul de intrare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus