Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Aleodor
2.ID In-Game: 227
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 140-150
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana calma , imi place foarte mult munca in echipa , si seriozitatea.De mic am vrut sa devin politist si sa ajut legea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau să ajut poliția pentru a contribui la menținerea ordinii și siguranței, promovând un mediu echilibrat și realist, unde toți jucătorii se simt respectați și protejați.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: Buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Mocanu
2.Prenumele (Personaj): Aleodor
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 227
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 7 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie la Alexandru Ioan-Cuza
6.Joburi Anterioare (Personaj): Politist , fost sub-comisar.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana foarte activa si cu multa energie.Imi place sa muncesc mult , si sa pun suflet in ceea ce fac de zi cu zi.Am 1.85 , foarte multa experienta in politie si multa scolarizare.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am mai fost si stiu foarte bine ce sa fac.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nimic , poate sunt mai vorbaret.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sportiv , Conduc bine , invat repede , imi ascult gradele superioare , iau decizii bune in cele mai scurte momente.

Member
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul de intrare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus