- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: tataie
2.ID In-Game: 959
3.Vârsta (Minim 15 ani): 50
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server: 41 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc tataie grigoras sunt un om care merge duminica la biserica si imi place sa ii ajut pe cei tineri ,mai nou as vrea sa intru in MAI pentru a avea grija de oameni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place sa ajut oamenii si sa fac dreptate
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am vro 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj):grigoras
2.Prenumele (Personaj): tataie cristian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):959
4.Vechimea în Oraș (Personaj):41 luni
5.Scolarizare (Personaj):bac si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic
7.Job Curent (Personaj):nimic momentan
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc tataie am si eu o varsta si as vrea sa ajut lumea pana mai traiesc ,sunt un om muncitor si nu m las batut nici o data
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am mai fost si cred ca o sa ma descurc ca inainte ,imi place mult politia
10.Diferențiere față de Alți Candidați: mi se pare c am aceasi toti suntem la fel fiecare vrea ceva si o sa obtina ceva
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt vrednic,sunt respector,nu obosesc usor,ma cred in stare de orice si ma port frumos cu lumea din jurul meu
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: tataie
2.ID In-Game: 959
3.Vârsta (Minim 15 ani): 50
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server: 41 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc tataie grigoras sunt un om care merge duminica la biserica si imi place sa ii ajut pe cei tineri ,mai nou as vrea sa intru in MAI pentru a avea grija de oameni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place sa ajut oamenii si sa fac dreptate
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am vro 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da sunt constient
Informații IC:
1.Numele (Personaj):grigoras
2.Prenumele (Personaj): tataie cristian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):959
4.Vechimea în Oraș (Personaj):41 luni
5.Scolarizare (Personaj):bac si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic
7.Job Curent (Personaj):nimic momentan
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc tataie am si eu o varsta si as vrea sa ajut lumea pana mai traiesc ,sunt un om muncitor si nu m las batut nici o data
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am mai fost si cred ca o sa ma descurc ca inainte ,imi place mult politia
10.Diferențiere față de Alți Candidați: mi se pare c am aceasi toti suntem la fel fiecare vrea ceva si o sa obtina ceva
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt vrednic,sunt respector,nu obosesc usor,ma cred in stare de orice si ma port frumos cu lumea din jurul meu