Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: tataie
2.ID In-Game: 959
3.Vârsta (Minim 15 ani): 50
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server: 41 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc tataie grigoras sunt un om care merge duminica la biserica si imi place sa ii ajut pe cei tineri ,mai nou as vrea sa intru in MAI pentru a avea grija de oameni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place sa ajut oamenii si sa fac dreptate
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am vro 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da sunt constient

Informații IC:

1.Numele (Personaj):grigoras
2.Prenumele (Personaj): tataie cristian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):959
4.Vechimea în Oraș (Personaj):41 luni
5.Scolarizare (Personaj):bac si facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):mecanic
7.Job Curent (Personaj):nimic momentan
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma numesc tataie am si eu o varsta si as vrea sa ajut lumea pana mai traiesc ,sunt un om muncitor si nu m las batut nici o data
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am mai fost si cred ca o sa ma descurc ca inainte ,imi place mult politia
10.Diferențiere față de Alți Candidați: mi se pare c am aceasi toti suntem la fel fiecare vrea ceva si o sa obtina ceva
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt vrednic,sunt respector,nu obosesc usor,ma cred in stare de orice si ma port frumos cu lumea din jurul meu

New member
Ma numesc Stavarache Cristian, id 3633 am 15 ani. De cand sunt mic doresc sa fiu politist ca sa prind toti raufacatorii orasului. Am studii foarte bune, stiu sa vorbesc in 3 limbi(romana,franceza,engleza). Calitatile mele pentru politie sunt cele de logistica, de condus si de tras cu arma.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus