Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Rares (mifu prorecla)
2.ID In-Game:970
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server:10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Rares, am 15 ani sunt din Sibiu si imi place foarte mult sa ma joc pe PC si sa ies pe afara cu prieteni.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:pentru ca imi place rp-ul de politist si in viata reala as vrea sa devin politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2-3 ani
9.Experiența în Roleplay:Am stat vre-o 3 luni in diicot si am experienta .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):DA

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Ciocan
2.Prenumele (Personaj):Rares
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):970
4.Vechimea în Oraș (Personaj):10 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceu + Facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):Sofer de autobuz
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Rares ,am 25 de ani si eu cand eram mic imi doream sa fiu politist si odata cand era ziua mea de nastere tata mi-a facut o surpriza foarte frumoasa , mi-a facut un tort si sa intre politistii in camera mea si peste cateva ore au intrat politisti si tata , am ramas uimit dupa mers cu politistii in masina si un politist din masina mi-a aratat ce trebuia sa aibe un politist cand mergea in misiune , a fost cea mai frumoasa zi din viata mea .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:AM mai fost in Departamentu acesta in alte orase .
10.Diferențiere față de Alți Candidați:EU consider ca toti suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Sunt ascultator , serios, de incredere,stiu sa conduc foarte bine elicopteru si stiu sa cordonez .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus