New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:vladut
2.ID In-Game: 353
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50805
5.Orele Jucate pe Server:10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat foarte modest care vrea sa ajute servarul din punct de vedere al Roleplay-ului si sperand sa dau un vibe misto tuturor
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sper sa ajung chiar cred ca multi merita asta inclusim eu sa ajut cu tot ce pot departamentul de politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an si un pic
9.Experiența în Roleplay:Am avut fel si fel de roleplay de mafiot smurd si toate cele si cred ca experienta mea este una foarte mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm ca trebuie sa ascult ordinele gradelor superioare si sa respect toate regulile
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Jean
2.Prenumele (Personaj):vladut
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):353
4.Vechimea în Oraș (Personaj):10 ore
5.Scolarizare (Personaj):Scolarizizare la gimnaziul scolar los haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj):Momentan nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat foarte curajos si as face orice ca sa pot apara orasul si sunt foarte dar foarte devotat sa fac asta
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Imi iubesc orasul si il pot apara si dandu-mi viata
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu oricine are devotamentu meu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Sunt foarte agil
Conduc foarte bine
Sunt prietenos cu toata lumea
Ajut pe orcine cu tot ce imi sta in putinta
Coordonez foarte bine
1.Numele sau Porecla:vladut
2.ID In-Game: 353
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50805
5.Orele Jucate pe Server:10
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat foarte modest care vrea sa ajute servarul din punct de vedere al Roleplay-ului si sperand sa dau un vibe misto tuturor
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sper sa ajung chiar cred ca multi merita asta inclusim eu sa ajut cu tot ce pot departamentul de politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an si un pic
9.Experiența în Roleplay:Am avut fel si fel de roleplay de mafiot smurd si toate cele si cred ca experienta mea este una foarte mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm ca trebuie sa ascult ordinele gradelor superioare si sa respect toate regulile
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Jean
2.Prenumele (Personaj):vladut
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):353
4.Vechimea în Oraș (Personaj):10 ore
5.Scolarizare (Personaj):Scolarizizare la gimnaziul scolar los haos
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj):Momentan nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat foarte curajos si as face orice ca sa pot apara orasul si sunt foarte dar foarte devotat sa fac asta
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Imi iubesc orasul si il pot apara si dandu-mi viata
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu oricine are devotamentu meu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Sunt foarte agil
Conduc foarte bine
Sunt prietenos cu toata lumea
Ajut pe orcine cu tot ce imi sta in putinta
Coordonez foarte bine