Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei
2.ID In-Game: 1982
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50810
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):45
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Andrei Iulian si sunt un baiat cu bun simt si ascultator. Imi place sa joc fotbal si sa ma joc fivem pentru a ma mai relaxa. Nu suport atunci cand cineva tipa la mine sau se crede mai superior.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru a avea multa actiune
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: destule de buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Andrei
2.Prenumele (Personaj): Becali
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1982
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Vechimea mea in acest oras este de 45 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Bac+ facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): pescar, sofer de autobuz si electrician
7.Job Curent (Personaj): nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Becali Andrei si vin dintr o familie decenta, mi am pierdut mama de la varsta de 14 ani iar de atunci mi am luat inima in dinti si mi am propus sa imi strâng putini bani si dupa sa ma duc sa ajut politia pentru a prinde persoanele care vor sa faca lucruri rele in acest oras.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Stiu sa fac urmăriri si sa ma descurc
10.Diferențiere față de Alți Candidați: fiecare este special in felul lui
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: agil,responsabil,ascultător, respectuos și descurcăreț

Member
Aplicația Dvs. A fost analizată cu succes și am constatat ca sunteți Acceptat. Aveti obligatia de a va prezenta la sectia Nr. 1 Paleto Bay pentru sustinerea testelor de intrare in departament in intervalul orar (16:00 - 20-00)

Nu uitati sa cititi inca o data regulamentul !

Mult succes !
image.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus