New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Matei
2.ID In-Game: 6277
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51004
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 427
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Matei am 15 ani, imi place sa ma joc pe calculator sunt la Liceul Pedagogic din Iasi, ma joc fotbal in timpul liber si sunt cantaret(cant la mai mukte instrumente inclusiv cu vocea)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ma alatur Deptartamentului, deoarece sunt o persoana care stie sa respecte reguli
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: medium-inalt
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca am citit si inteles toare regulile !
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Spaclu
2.Prenumele (Personaj):Matei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):6277
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Absolvent de liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): taxi, smurd
7.Job Curent (Personaj): Civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana calma, atenta si responsabila care stie sa respecte gradele superioare dar cat si gradele inferioare, imi place sa ajut oamenii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred ca sunt potrivit pentru poilitie deoarece pot lua decizii corecte in situatii dificile
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt serioe,implicat atitudinte matura fata de colegi si superiori
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Responsabil,Calm,Respectuos,Corect,Serios
1.Numele sau Porecla: Matei
2.ID In-Game: 6277
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51004
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 427
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Matei am 15 ani, imi place sa ma joc pe calculator sunt la Liceul Pedagogic din Iasi, ma joc fotbal in timpul liber si sunt cantaret(cant la mai mukte instrumente inclusiv cu vocea)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa ma alatur Deptartamentului, deoarece sunt o persoana care stie sa respecte reguli
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9.Experiența în Roleplay: medium-inalt
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm ca am citit si inteles toare regulile !
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Spaclu
2.Prenumele (Personaj):Matei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):6277
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): Absolvent de liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): taxi, smurd
7.Job Curent (Personaj): Civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana calma, atenta si responsabila care stie sa respecte gradele superioare dar cat si gradele inferioare, imi place sa ajut oamenii.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Cred ca sunt potrivit pentru poilitie deoarece pot lua decizii corecte in situatii dificile
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt serioe,implicat atitudinte matura fata de colegi si superiori
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Responsabil,Calm,Respectuos,Corect,Serios