Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: ESeba
2.ID In-Game:35371
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51004
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):92
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut eu sunt sebi si doresc sa intru in politia romana deorece cred ca am destule calitati pt a intra imi place sa ma joc jocuri am 15 ani sunt bun la condus am o pasiune pt politie deorece simt ca asta ma atrage pe bine am fost in mecanici si in smurd sunt o fire calma.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am fost si eu jefuit stiu cum e si doresc sa previn astfel de lucruri
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):150h
9.Experiența în Roleplay: buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Camatarul (nu eu l am pus )
2.Prenumele (Personaj):Beleaua
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):35371
4.Vechimea în Oraș (Personaj):92 luni
5.Scolarizare (Personaj): medicina si mecanica
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd, mecanic
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut eu sunt beleaua si imi doresc super mult sa intru in politie. Am 24 ani sunt un atlet deosebit, sunt super calm nu detin arme periculoase si nici nu am detinut arme imi doresc sa intru in politie si sa fie un mediu prietenos si sa am de la cine invata deorece spun eu ca invat destul de repede.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt o fire calma si stiu sa gestionez situati tensionate
10.Diferențiere față de Alți Candidați:eu cred ca suntem toti la fel de egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:calm, acultator, perseverent, muncitor, atent

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus