Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Traian
2.ID In-Game:533
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51010
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):320
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Traian, am 15 ani și sunt din Bistrița. Sunt o persoană energică și mereu dornică de aventură. Îmi place foarte mult să joc fotbal, deoarece îmi oferă ocazia să fiu activ, să lucrez în echipă și să mă autodepășesc. De asemenea, îmi place să mă dau cu motorul, lucru care îmi oferă o senzație de libertate și adrenalină. În timpul liber, îmi place să mă joc FiveM, Sunt o persoană sociabilă, deschisă și mereu gata să învăț lucruri noi.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place in politie si vreau sa ajut departamentul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Cican
2.Prenumele (Personaj):Traian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):533
4.Vechimea în Oraș (Personaj):300 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):politiest,medic
7.Job Curent (Personaj):mechanic locomotiva
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Traian Cican, am 22 de ani și de când eram copil am visat să devin polițist. Întotdeauna am admirat oamenii care poartă uniforma și apără legea, iar visul meu a fost să fac parte dintre ei. Pentru mine, meseria de polițist nu e doar un loc de muncă, ci o chemare — un mod de a ajuta oamenii și de a face dreptate.Sunt o persoană calmă, dar hotărâtă. Îmi place disciplina, ordinea și seriozitatea, iar când îmi propun ceva, nu renunț până nu reușesc. Îmi petrec mult timp antrenându-mă, atât fizic, cât și mental, pentru că știu că un polițist adevărat trebuie să fie pregătit în orice moment.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte serios si devotat
10.Diferențiere față de Alți Candidați:devotat si serios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Trag bine , conduc bine , ascultator , serios si devotat sa ajut orasul

New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Traian
2.ID In-Game:533
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51010
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):320
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Traian, am 15 ani și sunt din Bistrița. Sunt o persoană energică și mereu dornică de aventură. Îmi place foarte mult să joc fotbal, deoarece îmi oferă ocazia să fiu activ, să lucrez în echipă și să mă autodepășesc. De asemenea, îmi place să mă dau cu motorul, lucru care îmi oferă o senzație de libertate și adrenalină. În timpul liber, îmi place să mă joc FiveM, Sunt o persoană sociabilă, deschisă și mereu gata să învăț lucruri noi.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place in politie si vreau sa ajut departamentul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Cican
2.Prenumele (Personaj):Traian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):533
4.Vechimea în Oraș (Personaj):300 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):politiest,medic
7.Job Curent (Personaj):mechanic locomotiva
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Traian Cican, am 22 de ani și de când eram copil am visat să devin polițist. Întotdeauna am admirat oamenii care poartă uniforma și apără legea, iar visul meu a fost să fac parte dintre ei. Pentru mine, meseria de polițist nu e doar un loc de muncă, ci o chemare — un mod de a ajuta oamenii și de a face dreptate.Sunt o persoană calmă, dar hotărâtă. Îmi place disciplina, ordinea și seriozitatea, iar când îmi propun ceva, nu renunț până nu reușesc. Îmi petrec mult timp antrenându-mă, atât fizic, cât și mental, pentru că știu că un polițist adevărat trebuie să fie pregătit în orice moment.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt foarte serios si devotat
10.Diferențiere față de Alți Candidați:devotat si serios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Trag bine , conduc bine , ascultator , serios si devotat sa ajut orasul
Salut,

Aplicatia ta in departamentul de Politie a fost acceptata.

Te rugam sa ceri un test (https://discord.com/channels/699441872120315944/1291001309515878470) sau sa cauti un tester la sectie.

Mult succes.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus