Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
1.Numele sau Porecla:brazilianu
2.ID In-Game:26391
3.Vârsta:10
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):nu am
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):200
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): ma numesc brazilianu, am 10 ani, si vreau demult sa intru in politie, dar am 10 neuroni si multi agenti sefi nu ma acceptat, dar eu stiu tot, si cum sa ma prezint, si sa trag, sa dau amenzi.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place rp-ul de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1-2 ani
9.Experiența în Roleplay:am fost jefuit mult

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): sunt constient

Informații IC:
1.Numele (Personaj):brailianu
2.Prenumele (Personaj):brazilianu

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1954
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1-2 ani
5.Scolarizare (Personaj):facultatea
6.Joburi Anterioare (Personaj):postas
7.Job Curent (Personaj):nam
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):salut, sunt brazilianu am 18 ani , vreau sa imi incep cariera in departamentul politia romana, am facut tot ce am avut in putinta pentru a finaliza academia de politie , in viata mereu a trebuit sa trag tare pentru ceea ce am si cu multa munca si timp am reusit
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Polițist:miam dorit de mult timp sa fiu un politist
10.Diferențiere față de Alți Candidați: mai rusinos
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: stiu sa trag, sa dau amenzi, sa conduc, ma comport frumos, stiu sa arestez.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus