- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: sn1perul
2.ID In-Game:1685
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):nu știu sigur cate am dar o sa le fac
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt sn1perul mă joc pe haos de aproape 1 an, îmi plac jocurile video, și am o pasiune către ATV uri
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: motivația mea diferă de altele. Pentru mine Dumnezeu este pe locul 2 și poliția pe 1, daca politia nu ar exista toți și ar face de cap deci doresc sa fiu printre cei legali
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj)ima
2.Prenumele (Personaj): Florin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1675
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): au fost mai multe( numai joburi legale!!!!)
7.Job Curent (Personaj):șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Florin am 20 de ani,tocmsi iesit după portile facultății, doresc un loc de muncă, pentru a fi independent si pentru a-mi crea o familie. Sunt foarte ambițios și destul de bine antrenat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Calitățile și abilitățile mele mă recomanda, chiar daca am trăit la oraș, am fost la sala in fiecare zi
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu mă enervez foarte repede și consider că acesta este un punct de vedere în cadrul departamentului de politie
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: serios, calm, inteligent, bun informator, șofer & trăgaci extrem de bun
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: sn1perul
2.ID In-Game:1685
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):nu știu sigur cate am dar o sa le fac
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt sn1perul mă joc pe haos de aproape 1 an, îmi plac jocurile video, și am o pasiune către ATV uri
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: motivația mea diferă de altele. Pentru mine Dumnezeu este pe locul 2 și poliția pe 1, daca politia nu ar exista toți și ar face de cap deci doresc sa fiu printre cei legali
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj)ima
2.Prenumele (Personaj): Florin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1675
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj): academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): au fost mai multe( numai joburi legale!!!!)
7.Job Curent (Personaj):șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Florin am 20 de ani,tocmsi iesit după portile facultății, doresc un loc de muncă, pentru a fi independent si pentru a-mi crea o familie. Sunt foarte ambițios și destul de bine antrenat
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Calitățile și abilitățile mele mă recomanda, chiar daca am trăit la oraș, am fost la sala in fiecare zi
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu mă enervez foarte repede și consider că acesta este un punct de vedere în cadrul departamentului de politie
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: serios, calm, inteligent, bun informator, șofer & trăgaci extrem de bun