- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game:9981
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51004
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):14 sunt activ si priomit ca in doua zile fac
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc David am 15 ani stau in Iasi imi place sa ma joc fivem avand peste 5000ore in el imi place comunicarea sa ii fac pe cei de langa mine sa rada sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa fac fotbal de 8 ani si box de 4 avand peste 4cume judetene.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi doresc sa intru in politie,deoarce tatal meu a fost politist si de mic admiram uniforma militara
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5000ore
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Jambon
2.Prenumele (Personaj):Gipsi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9981
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2ani
5.Scolarizare (Personaj):-
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Crescut într-un cartier rău famat, unde violența și ilegalitățile erau la ordinea zilei, Gipsi a învățat de mic ce înseamnă frica și neputința. În loc să cadă pradă tentațiilor din jur, a ales să lupte pentru dreptate. Văzând cum prietenii lui luau calea greșită, și-a promis că va schimba ceva. A devenit polițist pentru a proteja tinerii ca el și pentru a oferi speranță acolo unde pare că nu mai există. Curajos și determinat, Gipsi cunoaște strada mai bine decât oricine, dar folosește această experiență ca armă împotriva criminalității.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Consider ca sunt potrivit pentru departamentul de politie,deoarce am cei 7 ani de acasa si sunt ascultator
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Trag bine,sunt civilizat,ascultator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respect,ascultator,civilizat,condus,tras
1.Numele sau Porecla: David
2.ID In-Game:9981
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51004
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):14 sunt activ si priomit ca in doua zile fac
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc David am 15 ani stau in Iasi imi place sa ma joc fivem avand peste 5000ore in el imi place comunicarea sa ii fac pe cei de langa mine sa rada sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa fac fotbal de 8 ani si box de 4 avand peste 4cume judetene.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi doresc sa intru in politie,deoarce tatal meu a fost politist si de mic admiram uniforma militara
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5000ore
9.Experiența în Roleplay:2 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Jambon
2.Prenumele (Personaj):Gipsi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9981
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2ani
5.Scolarizare (Personaj):-
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Crescut într-un cartier rău famat, unde violența și ilegalitățile erau la ordinea zilei, Gipsi a învățat de mic ce înseamnă frica și neputința. În loc să cadă pradă tentațiilor din jur, a ales să lupte pentru dreptate. Văzând cum prietenii lui luau calea greșită, și-a promis că va schimba ceva. A devenit polițist pentru a proteja tinerii ca el și pentru a oferi speranță acolo unde pare că nu mai există. Curajos și determinat, Gipsi cunoaște strada mai bine decât oricine, dar folosește această experiență ca armă împotriva criminalității.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Consider ca sunt potrivit pentru departamentul de politie,deoarce am cei 7 ani de acasa si sunt ascultator
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Trag bine,sunt civilizat,ascultator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Respect,ascultator,civilizat,condus,tras