Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Sorinake
2.ID In-Game: 982
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):286
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut! Mă numesc SORIN și sunt pasionat de dezvoltarea pe platforma FiveM. Am experiență în crearea de resurse personalizate, atât pe partea de client, cât și pe server, și îmi place să aduc idei noi care să îmbunătățească roleplay-ul. Sunt serios, organizat și dedicat proiectelor pe care le încep. Aplicația pentru poliție este un pas important pentru mine, deoarece vreau să contribui activ la o experiență realistă și profesionistă în cadrul facțiunii de poliție.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Doresc să mă alătur Departamentului de Poliție pentru a face parte dintr-o echipă organizată și activă, unde pot aplica cunoștințele mele de RP într-un cadru serios. Îmi place disciplina și interacțiunea cu alți jucători, iar rolul de politist mi se pare provocator și în același timp motivant. Vreau să contribui la menținerea ordinii în oraș și să creez situații de roleplay realiste și dinamice.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Am aproximativ 2 ani de experiență pe FiveM, timp în care am jucat pe mai multe servere, atât în facțiuni legale cât și ilegale. Am învățat foarte bine regulile și dinamica jocului roleplay.
9.Experiența în Roleplay:Am participat la numeroase scene RP, de la intervenții polițienești până la acțiuni de crimă organizată. Cunosc bine conceptele de roleplay pasiv, activ și forțat, și știu să joc un personaj cu un background clar și comportament realist.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm că am citit și înțeles toate regulile serverului și ale departamentului, și sunt conștient că nerespectarea acestora sau a ordinelor superiorilor poate duce la sancțiuni sau excluderea din facțiune.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bamby
2.Prenumele (Personaj): Koo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 982
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an si ceva
5.Scolarizare (Personaj): Absolvent al Academiei de Poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj): Tot pana in 300 luni
7.Job Curent (Personaj): Pescar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Bamby și sunt un cetățean dedicat, muncitor și respectuos. Am venit în oraș cu scopul de a-mi construi o carieră solidă și de a ajuta la menținerea ordinii publice. Sunt calm în situații de stres și iau decizii logice. Consider că disciplina și respectul față de lege sunt fundamentale pentru o societate sănătoasă.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt potrivit pentru acest rol deoarece am o atitudine serioasă, cunosc legea și îmi doresc cu adevărat să apăr cetățenii orașului. Sunt dedicat meseriei, atent la detalii și mereu deschis să învăț.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ce mă diferențiază este combinația dintre experiență, calmul în situații tensionate și dorința reală de a face parte dintr-o structură organizată. Sunt implicat, proactiv și îmi place să lucrez în echipă.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

• Seriozitate
  • Spirit de echipă
  • Răbdare
  • Comunicare clară
  • Reacție rapidă în situații dificile

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus