Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Membru staff
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:bebe

2.ID In-Game:27780

3.Vârsta (Minim 15 ani):19

4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50606

5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):200 dar trb sa mi fac idu vechi înapoi

6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut, eu sunt Tudor , prietenii îmi spun bebe, sunt campion național la box în timpul liber îmi place să fac box și să merg la sală mergând la competiții chiar și la sală , să mă dau pe motor , să ies pe afr cu iubita și tovarășii, să mă joc jocuri pe pc.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:îmi doresc să ajut acest departament să prindă toți infractorii .

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5-6 ani

9.Experiența în Roleplay:foarte vastă .

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Bebe

2.Prenumele (Personaj):Bebe

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5020617681

4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 ani

5.Scolarizare (Personaj):academie militară

6.Joburi Anterioare (Personaj):bodyguard

7.Job Curent (Personaj):șomer

8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): bună seara, numele meu este Bebe Bebe, la vârsta de 5 ani părinții mei au fost uciși de către niște mafioți la magazinul unde lucrau , am supraviețuit și m-am antrenat să pot prinde orice fel de infractor din oraș , fratele meu încă este prins de ei și vreau să le găsesc organizația și să i aduc asupra legii .

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am aptitudinile necesare să fac parte , sunt inteligent și capabil fizic .

10.Diferențiere față de Alți Candidați:mintea si aptitudinile fizice .

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț

iei Romane?: condusul, inteligenta , forța , pot să fiu capabil în orice fel de situație , viteza de reacție

Sus