Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Andre
2.ID In-Game:463
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):1004
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei am 15 ani imi place sa joc FiveM si vreau sa fac parte politie pentru ca sunt o persoana cu multa motivatie ce nu renunta usor la ceea ce isi propune sa faca si de cele mai multe ori reuseste sa ajunga la succesul dorit.Iar eu simt ca m as integra usor in jocul politiei
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea este distracti si amintiri le pe care o sa mi le fac
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay: da (9/10)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Andrei
2.Prenumele (Personaj):George
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):463
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1003 luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Andrei sunt o persoana fara emotii foarte serioasa ce ajunge la succes usor si realizeaza ceea ce isi propune si nu da esec decat in cazuri rare, asadar cred ca pot primii o sansa si de a mi respecta job ul mai ales de a ma imprietenii cu colegii mei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivatia pe care o am provine doar de la mine si fericirea mea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt o persoana serioasa si doresc binele orasului
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?1-Sunt o persoana serioasa 2-ajut absolut toate persoanele ce au nevoie 3-pilotez/conduc bine 4-respect legea 5-am foarte mult curaj si sunt respectuos cu tuata lumea

New member
Acceptat! Mergi la sectia din Paleto intre orele 12.00 si 20.00 pentru a sustine testele. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus