- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alexandru Andrei
2.ID In-Game:2751
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5100303
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):375
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma cheama Andrei stau in Ploiesti imi place sa ma joc fivem si sa ies pe afara cu prieteni mei.Sunt de incredere imi place sa glumim in limita bunului simt si sunt un copil normal care vrea sa se joace pe PC
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
eoarece de mic mi am doarit sa devin politist si prin acest cv pot sa imi indeplinesc dorinta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Macelaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2751
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2ani jumate
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):nu
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt un tip dragut care este dintr-un oras mai friguros si mic.Din cauza mediului nu am avut posibilitatea de a face nimica in privinta mea ca studi superioare asa ca am vrut sa schimb ceva .Am plecat din orasul meu natal la un trai mai bun in Los Angeles .Acolo am facut Academia de Politie ,dupa ceva timp de cand am terminat academia totul era bine si eram multumit cu ce aveam.In final am putut sa imi indeplinesc dorinta dar si sa fac studi superioare
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție
eoarece sunt priceput in orice si stiu sa vorbesc cu persoanele
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu sunt diferit cu nimica fata de alti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt glumet,stiu sa imi fac treaba bine,sunt versat adica pot sa vorbesc cu orice civil care are o problema ,pot sa alerg foarte mult km.
1.Numele sau Porecla:Alexandru Andrei
2.ID In-Game:2751
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5100303
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):375
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma cheama Andrei stau in Ploiesti imi place sa ma joc fivem si sa ies pe afara cu prieteni mei.Sunt de incredere imi place sa glumim in limita bunului simt si sunt un copil normal care vrea sa se joace pe PC
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Alex
2.Prenumele (Personaj):Macelaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2751
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2ani jumate
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):nu
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt un tip dragut care este dintr-un oras mai friguros si mic.Din cauza mediului nu am avut posibilitatea de a face nimica in privinta mea ca studi superioare asa ca am vrut sa schimb ceva .Am plecat din orasul meu natal la un trai mai bun in Los Angeles .Acolo am facut Academia de Politie ,dupa ceva timp de cand am terminat academia totul era bine si eram multumit cu ce aveam.In final am putut sa imi indeplinesc dorinta dar si sa fac studi superioare
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu sunt diferit cu nimica fata de alti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt glumet,stiu sa imi fac treaba bine,sunt versat adica pot sa vorbesc cu orice civil care are o problema ,pot sa alerg foarte mult km.