- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gabriel
2.ID In-Game:156
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51006
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):26
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabriel sunt din judetul Ilfov si am 15 ani.De mic copil imi place fotbalul si a-si dori sa ajung un fotbalist profesionist.Sunt o persoana simpla care este respectos si darnic,imi place sa ma plimb cu bicicleta si sa ies prin oras cu prietenii mei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea sa intru în Poliție pentru că îmi place disciplina, organizarea și ideea de a contribui activ la menținerea ordinii în oraș. Mă atrage rolul de polițist pentru că implică responsabilitate, lucru în echipă și reacții rapide în situații de criză, lucruri care cred că mă reprezintă.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Am o experienta de aprox 3 ani
9.Experiența în Roleplay:Una foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
a!
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabriel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):156
4.Vechimea în Oraș (Personaj):26 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul militar,academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabriel am 18 ani si sunt din orasul Los santos.De cand eram mic imi placea politia imi doream foarte mult sa ajung un agent de politie.Am ajuns la liceul militar si mi a placut foarte mult aveam o ambitie mare de a intra in politie.Sunt pasionat de masini si sunt un om simplu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt disciplinat,respectos,coordonat
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem cu totii la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?
isciplina.spirit de echipa,comunicarea,rezistenta la stres,Capacitatea de a analiza lucrurile rapid
1.Numele sau Porecla:Gabriel
2.ID In-Game:156
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51006
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):26
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabriel sunt din judetul Ilfov si am 15 ani.De mic copil imi place fotbalul si a-si dori sa ajung un fotbalist profesionist.Sunt o persoana simpla care este respectos si darnic,imi place sa ma plimb cu bicicleta si sa ies prin oras cu prietenii mei.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea sa intru în Poliție pentru că îmi place disciplina, organizarea și ideea de a contribui activ la menținerea ordinii în oraș. Mă atrage rolul de polițist pentru că implică responsabilitate, lucru în echipă și reacții rapide în situații de criză, lucruri care cred că mă reprezintă.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Am o experienta de aprox 3 ani
9.Experiența în Roleplay:Una foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabriel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):156
4.Vechimea în Oraș (Personaj):26 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceul militar,academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Gabriel am 18 ani si sunt din orasul Los santos.De cand eram mic imi placea politia imi doream foarte mult sa ajung un agent de politie.Am ajuns la liceul militar si mi a placut foarte mult aveam o ambitie mare de a intra in politie.Sunt pasionat de masini si sunt un om simplu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt disciplinat,respectos,coordonat
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Suntem cu totii la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?
Ultima editare: