Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:David
2.ID In-Game:2397
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):am 15 ore dar am vazut ca s au mai acceptat si cu 15 si promit ca pana duminica fac 30+ ca inainte de wipe aveam 300 si cv de ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt David, am 15 ani si privesc viata cu seriozitate si ambitie. Imi stabilesc obiective clare si muncesc pentru a le atinge. Invat din fiecare experienta si caut mereu sa ma dezvolt. Responsabil si hotarat, imi asum deciziile si imi construiesc viitorul cu perseverenta si incredere.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau să protejez și să ajut comunitatea, să am un loc de muncă stabil cu oportunități de avansare și să lucrez într-un mediu dinamic, plin de provocări.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 sau 4 ani
9.Experiența în Roleplay:destul de multa cat sa pot face un roleplay calitativ
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj):David
2.Prenumele (Personaj):Stefanescu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2397
4.Vechimea în Oraș (Personaj):13 luni de cand m am mutat la loc dar inainte sa ma mut aveam 300 de luni
5.Scolarizare (Personaj):medicina si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier si pescar
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc David Stefanescu, am 20 de ani si vreau sa intru in departamentul de politie pentru ca stiu ce inseamna frica si nedreptatea. Am crescut intr-un cartier periculos, unde legea era doar un cuvant, iar violenta facea parte din viata de zi cu zi. Cand aveam 12 ani, tatal meu a fost victima unui jaf, iar politia nu a gasit niciodata vinovatii. Am vazut cum durerea si lipsa dreptatii pot distruge o familie, iar atunci mi-am promis ca voi face tot ce imi sta in putere sa schimb lucrurile. Am muncit din greu, am invatat, am devenit disciplinat si hotarat. Nu vreau doar un job, vreau sa fiu omul care face diferenta, care ii protejeaza pe cei vulnerabili si aduce dreptate acolo unde altii au renuntat. Pentru mine, a fi politist nu e doar o meserie, e o misiune personala.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Spre deosebire de alti candidati, eu nu caut doar un job, ci o misiune. Experientele mele m-au facut disciplinat, hotarat si empatic, iar motivatia mea vine din dorinta de a face dreptate.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polițe
iei Romane?:Disciplina, curajul, spiritul de echipă, capacitatea de a lua decizii rapide și empatia sunt calitățile care mă recomandă pentru un post în cadrul Poliției, având întotdeauna în vedere protejarea și ajutorul comunității.

Ultima editare:
Member
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul de intrare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus