Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Paul
2.ID In-Game:
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50703
5.Orele Jucate pe Server:
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua! Ma numesc Paul, am 16 ani îmi place sa ma joc fivem de aceea am optat pentru aceasta opțiune (Haos). Îmi place fotbalul l-am practicat 7 ani jumate am 2 câini ciobănesc romanesc de Bucovina, îmi place in timpul liber sa ies afara cu prietenii și sa ne jucam diferite jocuri.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa salvez orașul sa nu fie nici-un civil in pericol
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay:8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Cercel
2.Prenumele (Personaj):Capone
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 jumate
5.Scolarizare (Personaj): am absolvit academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): am fost șofer pe autobuz
7.Job Curent (Personaj): șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):La varsta de 7 ani am ajuns in orasul Paleto. Datorita faptului ca este un oras maricel este si foarte costisitor. Mama si tata trebuia sa ia bani cu camata de la mafioti. Dupa 2 ani am auzit la stiri ca parintii mei au fost ucisi, eu am ajuns la orfelinat pana la varsta de 18 ani. Acum am 31 de ani vreau sa intru in politie si sa fac dreptate pentru parintii mei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am mai fost in trecut și am putina experiența
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toți suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1-respect toate gradele-cadet-chestor general
2- atent
3-ascultător
4-răbdător
5-grijuliu

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus