Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Bogdan Fahed
2.ID In-Game: 1564
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50510
5.Orele Jucate pe Server: 26 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Buna seara , ma numesc Bogdan , am 18 ani si sunt un adolescent pasionat de jocurile video . In timpul liber socializez pe diferite jocuri si ies cu prietenii . In ultimul timp am inceput sa ma joc destul de mult FiveM si pot spune ca m am indragostit de el . Multumesc!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Fiind si in viata reala la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza , am ales sa am onoarea sa ma alatur acestui Departament.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Avansat
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt total de acord!

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Mureseanu
2.Prenumele (Personaj): Bogdan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1564
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 26 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Alexandru Ioan Cuza , Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Pompier
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua , ma numesc Mureseanu Bogdan , provin dintr o familie modeste de la marginea orasului Sandy. Tatal meu a fost inspector general , iar mama mea farmacista , vreau sa urmez job ul tatalui meu si sa imi dedic viata Politiei Romane , asa cum a facut si el . Multumesc!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Inteligenta , conditie fizica , sofer cu experieta pe permis de categoria B si diploma din poligonul de tras .
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu vreau sa par mai prea sus ca colegii mei , dar pot spune ca sunt un sofer si un tragaci excelent de nota 10!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției
iei Romane?: 1. Conditia fizica 2.Experienta din cadrul Departamentul Pompieri care lucrau impreuna cu Politia Romana 3. Ineligenta 4. Calmitatea si desigur cel mai important decat toate 5. Respectul!

Member
Acceptat, Chestor General Comisarul
In cursul zilei de maine te astept la Sectia de Politie Paleto

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus