Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Gustav
2.ID In-Game: 2662
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50711
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):20 merit o sansa
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut! Am 18 ani, sunt din Craiova și pasionat de pescuit, un hobi care m-a învățat ce înseamnă răbdarea și atenția la detalii. În timpul liber îmi place să mă relaxez pe FiveM, unde pun accent pe un roleplay matur, realist și de calitate. Mă adaptez ușor în orice colectiv și caut mereu să creez scenarii interesante alături de ceilalți jucători.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:

Îmi doresc să mă alătur Departamentului de Poliție deoarece consider că această facțiune reprezintă pilonul principal al unui Roleplay realist și de calitate pe server. Sunt o persoană calmă, răbdătoare și rațională, capabilă să gestioneze eficient situațiile tensionate sau conflictele fără a recurge la acțiuni pripite.

Principalul meu obiectiv în cadrul departamentului este de a contribui la menținerea ordinii publice și de a crea scenarii complexe și interesante atât pentru colegi, cât și pentru ceilalți jucători de pe server. De asemenea, îmi place munca în echipă, respect cu strictețe ierarhia și regulamentul, iar atenția mea la detalii mă ajută să duc la bun sfârșit orice investigație sau acțiune tactică.

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):6 ani
9.Experiența în Roleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Ernesto
2.Prenumele (Personaj):Espresso
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2662
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 20 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): nu am muncit
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Crescut într-o zonă liniștită de la marginea orașului Craiova, [Ernesto] este un tânăr de 18 ani calculat, disciplinat și extrem de răbdător. Pasiunea lui pentru pescuit, practicată încă din copilărie, l-a învățat ce înseamnă disciplina, spiritul de observație și capacitatea de a aștepta momentul potrivit — calități care îl definesc în tot ceea ce face. Proaspăt intrat la vârsta maturității, [Ernesto] își dorește să urmeze o carieră în structurile de ordine publică. Este o persoană calmă, dar fermă atunci când situația o cere, pregătită să își croiască propriul drum într-un oraș plin de provocări.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ar trebui să mă alegeți pe mine deoarece aduc în cadrul departamentului un nivel ridicat de seriozitate, calm și maturitate în orice situație. Nu vin cu o mentalitate de tip „trebuie să câștig fiecare acțiune” (Win-Mentality), ci sunt concentrat pe crearea unui Roleplay de calitate, realist și plăcut pentru toate părțile implicate. Am o răbdare deosebită, respect cu strictețe ierarhia și instrucțiunile superiorilor și sunt pregătit să învăț rapid tot ce este necesar pentru a deveni un membru de bază al echipei.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ceea ce mă diferențiază de mulți alți candidați este stăpânirea de sine și răbdarea ieșită din comun în situații de criză. În timp ce mulți au tendința de a se grăbi sau de a acționa din impuls, eu prefer să analizez atent contextul, să ascult instrucțiunile și să iau decizii raționale. Nu sunt condus de dorința de a „câștiga” o acțiune cu orice preț, ci de dorința de a desfășura un Roleplay corect, matur și realist.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției:
Calmul și stăpânirea de sine sub presiune
Răbdarea și spiritul de observație
Munca în echipă și respectarea ierarhiei
Comunicarea asertivă și abilitățile de negociere
Disciplina și corectitudinea (Fair-Play)

Sus