Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Luca
2.ID In-Game:8475
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51203
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):810.9
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Luca și sunt o persoană prietenoasă, respectuoasă și dornică să învăț lucruri noi. Îmi place să îmi petrec timpul cu familia și prietenii, dar și să practic fotbal. Sunt responsabil și încerc să îmi îndeplinesc sarcinile cât mai bine. Îmi doresc să mă dezvolt, să învăț din experiențe și să îmi ating obiectivele în viitor.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru a asigura siguranta orasului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay:destul de mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): sigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Shelby
2.Prenumele (Personaj):Thomas
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8475
4.Vechimea în Oraș (Personaj):810.9
5.Scolarizare (Personaj):Scoala primara,Scoala Gimnaziala,Liceu,Facultate( anul al doilea)
6.Joburi Anterioare (Personaj):Mecanic
7.Job Curent (Personaj):Somer doresc sa intru in Politie
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):M-am născut și am crescut într-o familie cu posibilități financiare reduse, unde am învățat încă de mic ce înseamnă munca, respectul și responsabilitatea. Greutățile prin care am trecut m-au făcut mai ambițios și mai disciplinat. Nu am ales niciodată calea ușoară și mi-am dorit să îmi construiesc un viitor cinstit. Din acest motiv, vreau să intru în Departamentul de Poliție, unde pot contribui la siguranța orașului, pot ajuta oamenii și pot demonstra că, indiferent de trecut, prin muncă și seriozitate poți deveni un exemplu pentru ceilalți.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Imi doresc sa fac parte in Departamentul de Politie pentru a asigura siguranta orasului si pentru a opri orice infractiune
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt intelegator , invat repede si sunt capabil
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: trag bine , stiu sa conduc destul de bine, sunt cooperativ,sunt prietenos si sunt calm

Sus