Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Catana
2.ID In-Game:124
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50901
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):35
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un băiat care este la liceul militar și ar dori pe joc să își urmeze pasiunea. Îmi place să mă joc fivem în timpul liber deoarece mă distrez , iar faptul ca mă joc pe un server așa frumos este altceva. Tatăl meu este comandant la unitatea de Jandarmerie Petru Rareș din județul Suceava , iar acest fapt m-a determinat să îl urmez!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Tatăl meu și serverul ăsta așa șucar.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:3000 ore în fivem
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Damian
2.Prenumele (Personaj):David
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):124
4.Vechimea în Oraș (Personaj):35 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier și Tasty eats, mecanic
7.Job Curent (Personaj):șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un băiat care are dori să intre în poliție deoarece în urmă cu mai mulți ani tatăl meu era un grad foarte avansat în poliție mai exact lider DIICOT, iar în urma unui jaf foarte periculos la cea mai mare bancă din Los Haos numită Pacific a fost omorât de un lunetist .as vrea să îl urmez și mă răzbun pe mafioții care l-au omorât .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa interacționez cu oamenii și ascult de gardurile mai mari
10.Diferențiere față de Alți Candidați:ascult de gardurile mai mari și îmi respect colegii.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:- faptul ca trag bine- respectul fata de ceilalti colegi , ascult de gradele mai mari , sunt calm și ferm, ir o calitate foarte importanta pentru mine este faptul ca nu exista ordine pe care sa nu o execut.

Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata, orele 16-20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus