- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:vlad
2.ID In-Game:46228
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51107
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):am 23
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):îmi place mult să ajut oameni mai ales cei nevoiași , îmi plac mult animale , sunt un băiat care are frică doar de dumnezeu , cred ca voi fii apt pentru poliția română deoarece mă descurc foarte bine în situațiile de criză , sunt pasionat de polițiști de când eram mic și am promis ca într-o zi voi fii și eu unul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
entru ca îmi place să fie dreptate în oraș , cred ca aș fii bun pentru a ține dreptatea bună
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):am 500 de ore în total pe fivem
9.Experiența în Roleplay:este una foarte bună deoarece m-am jucat foarte mult pe servere cu hard roleplay , dar vreau să mă stabilesc pe serverul ăsta .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt
Informații IC:
1.Numele (Personaj):VLAD da
2.Prenumele (Personaj):69VLD
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):46228
4.Vechimea în Oraș (Personaj):27
5.Scolarizare (Personaj): clasele primare și în curând termin academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):medic
7.Job Curent (Personaj):medic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):tatăl meu a fost polițist dar un grup de mafioți l-au omorât și aș dori să fie dreptate în oraș ca să nu mai moară lumea pentru nimic
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:tatăl meu a fost polițist și aș vrea și eu să devin ca el
10.Diferențiere față de Alți Candidați:am frica de dumnezeu și doar de el
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:tanc , fără frică de oameni nedrepți , cap de piatră , îmi place să prind hoți
1.Numele sau Porecla:vlad
2.ID In-Game:46228
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51107
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):am 23
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):îmi place mult să ajut oameni mai ales cei nevoiași , îmi plac mult animale , sunt un băiat care are frică doar de dumnezeu , cred ca voi fii apt pentru poliția română deoarece mă descurc foarte bine în situațiile de criză , sunt pasionat de polițiști de când eram mic și am promis ca într-o zi voi fii și eu unul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):am 500 de ore în total pe fivem
9.Experiența în Roleplay:este una foarte bună deoarece m-am jucat foarte mult pe servere cu hard roleplay , dar vreau să mă stabilesc pe serverul ăsta .
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt
Informații IC:
1.Numele (Personaj):VLAD da
2.Prenumele (Personaj):69VLD
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):46228
4.Vechimea în Oraș (Personaj):27
5.Scolarizare (Personaj): clasele primare și în curând termin academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):medic
7.Job Curent (Personaj):medic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):tatăl meu a fost polițist dar un grup de mafioți l-au omorât și aș dori să fie dreptate în oraș ca să nu mai moară lumea pentru nimic
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:tatăl meu a fost polițist și aș vrea și eu să devin ca el
10.Diferențiere față de Alți Candidați:am frica de dumnezeu și doar de el
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:tanc , fără frică de oameni nedrepți , cap de piatră , îmi place să prind hoți
Ultima editare: