Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member

Informații OOC:​

1. Numele sau Porecla: FDS
2. ID In-Game: 51406
3. Vârsta (Minim 15 ani): 21
4. Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50502
5. Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6. Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
Mă numesc Stan Ștefan, am 21 de ani și sunt student în cadrul Universității Politehnica. Sunt o persoană calmă, analitică și destul de sociabilă, calități pe care mi le-am dezvoltat și prin prisma facultății tehnice pe care o urmez. Îmi place să lucrez în echipă, să rezolv probleme logice și să îmi petrec timpul liber jucându-mă pe calculator, în special FiveM, unde mă relaxez alături de prieteni. Sunt responsabil, serios atunci când situația o cere și mereu dornic să învăț lucruri noi de la cei din jur.
7. Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Îmi doresc să mă alătur facțiunii pentru a ajuta la crearea unor acțiuni de roleplay calitative și corecte. Vreau să contribui la menținerea unui mediu plăcut pe server și îmi place foarte mult dinamica și organizarea din cadrul departamentului.
8. Experiență în FiveM (Perioada de timp): 7 ani
9. Experiența în Roleplay: Dupa 7 ani zic eu printre cat se poate de experimentat
10. Conștientizare Reguli și Ordine: Confirm că am citit regulamentul și înțeleg că nerespectarea regulilor și a ordinelor superiorilor poate duce la sancțiuni sau eliminarea din facțiune: Da.

Informații IC:​

1. Numele (Personaj): Kashima
2. Prenumele (Personaj): Ștefan
3. Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 51406]
4. Vechimea în Oraș (Personaj): am mai fost in trecut dar dupa wipe, nou
5. Scolarizare (Personaj): Liceul Teoretic și Facultatea de Drept.
6. Joburi Anterioare (Personaj): Somer
7. Job Curent (Personaj): Liber profesionist.
8. Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Kashima Ștefan, am 21 de ani și am ajuns în acest oraș cu dorința clară de a-mi face un rost în viață și de a construi o carieră stabilă. Sunt un tânăr ambițios, cu un simț al dreptății foarte bine dezvoltat, fiind crescut într-o familie care m-a învățat respectul, onoarea și disciplina. Sunt o fire atletică, îmi place să mă antrenez zilnic și să fiu mereu pregătit fizic și psihic pentru orice provocare. Sunt determinat și gata să muncesc din greu pentru a proteja cetățenii acestui oraș.
9. Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider că sunt potrivit pentru acest post deoarece sunt o persoană integră, capabilă să își mențină calmul în situații de criză sau stresante. Respect ierarhia și ordinele fără a comenta și am o dorință sinceră de a combate infracționalitatea din oraș.
10. Diferențiere față de Alți Candidați: Mă diferențiez prin capacitatea mea de a comunica eficient și de a dezamorsa conflictele verbal, înainte ca acestea să degenereze. Totodată, sunt foarte analitic și atent la detalii, lucruri esențiale în munca de teren.
11. Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: 1. Disciplina
2. Spiritul de echipă
3. Comunicarea excelentă (calmul)
4. Capacitatea de analiză și atenția la detalii
5. Integritatea morală

New member
acc dar trebuie sa verificam cate luni ai avut concret inainte de wipe contacteaza un membru din conducere te rog

Sus