Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Mihnea
2.ID In-Game: 7683
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 49 de ore.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt un tip amabil, sociabil caruia ii place gamingul. Sunt in clasa a 11-a, am multi prieteni si imi place viata. Mai mult decat atat, ma consider un om caruia ii place dreptatea si care ii ajuta pe cei care au nevoie. Intotdeauna am avut un simt al responsabilitatii in mine care m-a facut sa fiu un om cinstit si onest.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Eu sunt motivat să mă alătur departamentului de poliție pentru că vreau să ajut oamenii și să contribui la menținerea ordinii și siguranței. Îmi doresc un loc de muncă stabil, unde să conteze disciplina, corectitudinea și munca în echipă. Cred că pot fi de folos comunității și că această meserie îmi oferă șansa să fac ceva util și respectat.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5 ani aproape (2021)
9.Experiența în Roleplay:5 ani aproape (2021)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Gavrilia
2.Prenumele (Personaj):Negrutzul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 7683
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 49 de luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taximetrist
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoană serioasă, responsabilă și motivată să învăț lucruri noi. Îmi place să lucrez în echipă, dar mă descurc bine și pe cont propriu. Sunt calm în situații dificile și încerc mereu să iau decizii corecte. Respect regulile și consider că disciplina și respectul față de ceilalți sunt foarte importante. Îmi doresc să evoluez și să am un rol util în societate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Mă consider potrivit pentru poliție deoarece sunt o persoană responsabilă, disciplinată și corectă. Pot rămâne calm în situații tensionate și iau decizii raționale. Respect regulile și autoritatea, îmi place să lucrez în echipă și să ajut oamenii. Sunt dispus să muncesc serios, să învăț continuu și să îmi asum responsabilitățile pe care le presupune această meserie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Mă diferențiez de alți candidați prin seriozitate, dorința reală de a munci și respectul față de reguli. Sunt o persoană calmă, care nu reacționează impulsiv și încearcă să rezolve problemele prin dialog. Mă adaptez ușor la situații noi, învăț repede și îmi asum responsabilitatea pentru acțiunile mele. Consider că atitudinea corectă și implicarea constantă mă fac un candidat potrivit.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Responsabilitate, Corectitudine, Calmitate, Spirit de echipă, Respect față de oameni

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus