Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Nume: Flavius Porecla: macaronar
2.ID In-Game: 16357
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51003
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 127
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma cheama Flavius imi place sa ma joc pe calculator sunt de treaba am facut baschet 3 ani cu 2 de pauza sunt un baiat caruia ii place sa cunoasca persoane noi si sa mi fac multi prieteni, traiesc prin arad am fost nascut in grecia am 18 ani si m-am apucat de fivem acum 4 ani. de haos m am apucat cam de prin v1 si tot in politie am fost cand a fost si winner cu trandafir sau ciocan imi place sa fac roleplay calitativ si stiu sa fac unu-l. cam atata am avut de spus despre mine.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place ca e mult roleplay activitate constanta si vreau sa ajut playerii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani
9.Experiența în Roleplay: o nota ar fii 8-9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): inteleg perfect si imi asum orice sanctiune daca gresesc

Informații IC:

1.Numele (Personaj): State
2.Prenumele (Personaj): Potcovaru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 16357
4.Vechimea în Oraș (Personaj): aproape 3 ani
5.Scolarizare (Personaj): Scoala Militara si diploma de bacalaureat
6.Joburi Anterioare (Personaj): Medic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): State un copil care si-a dorit de cand a fost mic sa fie Politist si sa ajute persoane cu tot ce poate.
A crescut intr-o familie care nu prea isi permitea sa ii cumpere jucarii cu politia romana, desii si ar fi dorit acum visul lui este sa isi faca mama mandra sa ajunga un politist avansat si de laudat. Vrea sa faca orasul Haos un loc mai linistit pentru civilii aflati in el.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt serios in momente serioase, stiu sa aplic legea cum trebuie, si pot trage si conduce bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem egali nu exista diferente in politie
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Tras, Condus, Cunosc legea, cunosc codurile, Ma descurc in situatii tensionate.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus