- Subiect Autor
nformații OOC:
1.Numele sau Porecla: Bodi
2.ID In-Game:10497
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5100426
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Bogdan sunt din ialomita mai exact Slobozia . Imi place sa ma joc fivem , CS GO , valorant , Clash Royal , etc . Jocul meu preferat este fivem am in total peste 8000 + de ore jucate
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi face placere sa particip la roleplay-ul de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):8-7 ani
9.Experiența în Roleplay:8-7 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):ion
2.Prenumele (Personaj):bila
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10497
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 luni +
5.Scolarizare (Personaj):facultatea de IT
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier , Pescar
7.Job Curent (Personaj)
ostas
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Ion Bila provin dintr o familie numeroasa , avand 3 frati si 2 surori . Mama si tata fiind fosti politisti m au incurajat sa le urmez cariera .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Inteleg usor ce mi se zice.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: o data ce mi se explica ceva nu mai este nevoi sa imi mai spui inca o data
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: atent , trag bine, receptiv , Seriozitate , Răbdare , Respect
1.Numele sau Porecla: Bodi
2.ID In-Game:10497
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5100426
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Bogdan sunt din ialomita mai exact Slobozia . Imi place sa ma joc fivem , CS GO , valorant , Clash Royal , etc . Jocul meu preferat este fivem am in total peste 8000 + de ore jucate
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi face placere sa particip la roleplay-ul de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):8-7 ani
9.Experiența în Roleplay:8-7 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):ion
2.Prenumele (Personaj):bila
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10497
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 luni +
5.Scolarizare (Personaj):facultatea de IT
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier , Pescar
7.Job Curent (Personaj)
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Ion Bila provin dintr o familie numeroasa , avand 3 frati si 2 surori . Mama si tata fiind fosti politisti m au incurajat sa le urmez cariera .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Inteleg usor ce mi se zice.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: o data ce mi se explica ceva nu mai este nevoi sa imi mai spui inca o data
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: atent , trag bine, receptiv , Seriozitate , Răbdare , Respect