Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Michelangelo
2.ID In-Game: 20432
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50809
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):380
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt un om muncitor am mai fost in politie pe haos ,am ajuns subinspector iar dupa am iesit pentru ca am avut examen si stiu cum sa ma comport cu oameni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru a proteja cetateni , a reduce numarul de infractori si pentru aducerea politiei la un nivel mult mai superior decat este in acest moment
8 .Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani si ceva
9.Experiența în Roleplay:multa
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Bunarotti
2.Prenumele (Personaj):Michelangelo
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 20432
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 an si 6 luni
5.Scolarizare (Personaj): facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc michelangelo am 22 de ani , vreau sa imi incep cariera in departamentul politia romana, am facut tot ce am putut pentru a termina facultatea de drept ,
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt capabil si stiu sa conduc si pilotez bine
10.Diferențiere față de Alți Candidați: poate prin experienta ca politist dar si prin condus
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț

iei Romane?: conduc bine
pilotez bine
sunt capabil
stiu cum sa ma comport cu persoanele
stiu sa coordonez

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus