Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Alex (porecla)
2.ID In-Game: 250793
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 58
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut,ma numesc Andrei dar prietenii imi spun Alex,imi place sa ma joc,imi place sa invat chestii noi,sunt mereu liber la discutie si sunt apt de munca!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Deoarece am mai fost pe alte servare in Politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Ma joc pe FiveM din sfarsitul anului 2023
9.Experiența în Roleplay: 1. Abea iesisem din sectia de politie cu colegul meu Agent sef in patrula,dintr-o data vad un sofer care incalca limita de viteza cu 37 k/h si mai si trece pe rosu,ne punem In miscare ca sa-l prindem si el tot fugea,am folosit coduriile politiei si l-am dat in urmarire pe statia radio a politiei deoarece nu oprea,colegii mei imediat au sarit in ajutorul nostru si i-au blocat calea,apoi toti ne-am dat jos cu armele al el si l-am arestat si amendat pentru toate faptele comise!
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Daca nu respect regurile imi asum riscul ca pot fi sanctionat sau chiar dat afara din functie/departament!

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Opet
2.Prenumele (Personaj): Alex
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 25093
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 58 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Sunt o persoana care socializeaza foarte mult si are multi tovarasi!
6.Joburi Anterioare (Personaj): Miner si pescar
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut,ma numesc Alex,imi place foarte mult sa muncesc,sa ies la cate o bere cu prietenii si sa imi petrec timpul in a ma distra si in a imi face datoria.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru acest job deoarece am experienta din trecut si in D.I.I.C.O.T si in Politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu ma pot diferentia fata de alti candidati,toti suntem la fel de buni!
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

1.Forta
2.Limbaj adecvat
3.Prietenos
4.Respectuos
5.Experimentat in domeniu

Ultim​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus