New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Florin.
2.ID In-Game: 24103.
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50712
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):87.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană ambițioasă, calmă și atentă la detalii. Îmi place să învăț lucruri noi, să colaborez eficient în echipă și să îmi ating obiectivele prin perseverență și organizare. Valorizez sinceritatea și dezvoltarea personală continuă.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a incerca ceva nou si pentru a pazi orasul de persoane rau intentionate.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an.
9.Experiența în Roleplay: O experienta minima daca pot sa spun asta.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Lucaciu
2.Prenumele (Personaj):Florin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 24103
4.Vechimea în Oraș (Personaj):87.6
5.Scolarizare (Personaj): Universitatea de medicina si farmacie Victor Babes Timisoara.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Miner.
7.Job Curent (Personaj): Miner.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o fire creativă, deschisă și adaptabilă. Îmi place să explorez perspective noi, să găsesc soluții practice și să contribui pozitiv în orice mediu. Mă motivează provocările și cred în evoluția prin experiențe și comunicare autentică.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Nu imi este frica de moarte.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Responsabilitate, empatie, adaptabilitate, perseverență, creativitate.
1.Numele sau Porecla: Florin.
2.ID In-Game: 24103.
3.Vârsta (Minim 15 ani): 17 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50712
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):87.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoană ambițioasă, calmă și atentă la detalii. Îmi place să învăț lucruri noi, să colaborez eficient în echipă și să îmi ating obiectivele prin perseverență și organizare. Valorizez sinceritatea și dezvoltarea personală continuă.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a incerca ceva nou si pentru a pazi orasul de persoane rau intentionate.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an.
9.Experiența în Roleplay: O experienta minima daca pot sa spun asta.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Lucaciu
2.Prenumele (Personaj):Florin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 24103
4.Vechimea în Oraș (Personaj):87.6
5.Scolarizare (Personaj): Universitatea de medicina si farmacie Victor Babes Timisoara.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Miner.
7.Job Curent (Personaj): Miner.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o fire creativă, deschisă și adaptabilă. Îmi place să explorez perspective noi, să găsesc soluții practice și să contribui pozitiv în orice mediu. Mă motivează provocările și cred în evoluția prin experiențe și comunicare autentică.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Nu imi este frica de moarte.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Responsabilitate, empatie, adaptabilitate, perseverență, creativitate.