Secțiune navigare

Aplicatie Politia Romana Shantiago Rares

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Rares
2.ID In-Game:11617
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):1 da daca o sa fiu acceptat va promit ca o sa fac orele rapid ca doar e vacanta si fac aplicatia pentru ca sunt pasionat de aceasta factiune si vreau sa ma apuc de un sv nou si am zis sa vad daca sunt acceptat si ma voi apuca de acesta daca voi fii acceptat asa
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):salut numele meu este Rares ma joc de vreo 5-6 ani fivem am peste 6k ore in fivem imi place sa mai ies pe afara dar mai rar asa si sunt pasionat de kickbox in rest sunt un chill guy care joaca fivem =))
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt pasionat de politie, interventii, traffic stop uri adica cam tot ce tine de politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 5-6 ani
9.Experiența în Roleplay: 6k ore aproximativ
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Shantiago
2.Prenumele (Personaj):Rares
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):11617
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 1 luna
5.Scolarizare (Personaj): Liceu + Facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj): nimic
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numeste Shantiago Rares am 24 de ani sunt nou in acest oras m am mutat aici deoarece stateam la sat si am zis sa ma mut in oras deoarece era greu cu naveta si am aproximatv o luna de cand m am muat am terminat si o facultate si doresc sa ma inscriu la academie
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un om calm si in situatii critice caut sa gasesc cea mai buna solutie fara a ma panica
10.Diferențiere față de Alți Candidați: eu nu ma consider diferit pentru ca toata lumea presupun ca are minimul de cunostine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: in situatii critice caut sa gasesc cea mai buna solutie fara a ma panica, sunt foarte bun la condus, stiu sa ma coordonez si ma integrez repede in societate, sunt calm,intelegator si etc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus