Secțiune navigare

Aplicatie Politia Romana [IPJ LOS HAOS] Racheta Geany

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Luca
2.ID In-Game: 21777
3.Vârsta (Minim 15 ani): am 15 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51104
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 185.1 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Luca am 15 ani si imi place foarte mult sa fac roleplay de calitate ca si politist. Sunt un baiat calm, respectuos, matur, inteligent si mereu dornic sa invat mai mult. Din punctul meu de vedere sunt o persoana buna care cauta sa faca un roleplay bun si sa ajute pe toata lumea sa se simta bine pe un joc de tip roleplay!!!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa intru in IPJ LOS HAOS, deoarece imi place extrem de mult sa fac roleplay de politist. In special caut servere dezvoltate din punct de vedere al roleplay-ului si acolo dau tot ce pot sa dovedesc ca pot.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 3 ani de cand joc fivem
9.Experiența în Roleplay: Stiu sa fac roleplay destul de bine, aceasta este a doua oara cand ma apuc de server serios
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Racheta
2.Prenumele (Personaj): Geany
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 21777
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Locuiesc in orasul Los Haos de 185 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Am terminat Liceul Teoretic "Mihail Kogalniceanu-" pe profilul Stiinte ale naturii iar dupa am terminat Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza"
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am lucrat ca Mecanic Auto, Paznic la Inchisoarea Jilava si Smurd
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Racheta Geany, am 21 de ani, in urma cu 2 luni am terminat academia de politie "Alexandru Ioan Cuza" si acum imi doresc sa devin politist in orasul Los Haos. De mic copil am fost abandonat de catre parinti langa sectia centrala de politie iar un domn politist m-a recuperat si m a dus l a spital unde s a constatat ca daca eram gasit de acesta 2 min mai tarziu decedam. Aceasta intamplare m a facut sa imi dedic viata pentru acest drum, sa servesc orasul asa cum se cuvine!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece sunt foarte inteligent, spontan si responsabil.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt activ, receptiv si respectuos cu toata lumea, stiu sa ma comport cand este nevoie de seriozitate si am un caracter deosebit de tare.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt agil, serios, respectuos, indemanatic si foarte foarte activ

Sus