Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Baciu
2.ID In-Game: 17207
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51003
5.Orele Jucate pe Server: 33.1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei am 15 ani si locuiesc in judetul Cluj. Pasiuniea mea basketul si un nou hobby este fivem ul
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:vreau sa fac un oras mai bun
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2023-prezent
9.Experiența în Roleplay:stiu regulamentul serverului dar sunt deschis sa invat mai mult
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Baciu
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 17207
4.Vechimea în Oraș (Personaj): sunt de 33 de luni in acest oras frumos
5.Scolarizare (Personaj): - nu
6.Joburi Anterioare (Personaj):livrare de ziare
7.Job Curent (Personaj): sofer de autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Baciu Andrei si sunt un bun cetatean copilaria mea a fost foarte grea am crescut intr-o familie saraca in periferia acestui oras parintii mei sunt niste oameni modesti muncind din greu pentru a ne intretine pe fratele meu si pe mine pentru a ne oferi un trai pe care ei nu l-au avut.Acum ca am facut si eu 18 ani am venit in oras si m-am angajat ca si gunoier dupa ce am avut destule luni m-am angajat ca si sofer de autobuz.Visul meu de cand eram mic este sa devin un politist cunoscut in intreg orasul.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus