New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Bamby
2.ID In-Game:20005
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 aproape de 14(sunt foarte matur,am un comportament mul mai matur decat varsta mea)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):140 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Bamby,am 13 ani jumate,sunt pasionat de fotbal,in timpul liber imi place sa ma joc fivem/fifa,sa ies cu prietenii,sa ies cu prietena mea,sa petrec timp in familie,mancarea mea preferata este pizza,sunt brunet,inalt,slabut,joc la echipa de fotbal phoenix targoviste iar in trecut jucat la fortis valea lunga,orasul in care locuiesc se numeste moreni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
entru ca stiu ca se face un roleplay foarte bun si sunt oameni foarte capabili si niste chestori exelenti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani
9.Experiența în Roleplay:foarte mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Faianta
2.Prenumele (Personaj):Bamby
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20005
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2-3 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu,facultatea pentru pd
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist,medic,mecani
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Faianta Bamby,am 21 de ani,imi place sa ies cu prietenii,am facut facultatea pentru pd,am facut liceul sportiv,sunt inalt,am parul destul de mare,sunt foarte rapid si intelgient,am multi prieteni,nu imi place sa consum alcol,imi palce sa ma dedic in cea ce fac.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție
entru ca sunt capabil si ma simt foarte potrivit pentru pd
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu mq consider cu nimic mai presus de ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:rapid,intelgent,indulgent,forma fizica,cunoasterea unei limbi straine,corectitudine
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Bamby
2.ID In-Game:20005
3.Vârsta (Minim 15 ani):13 aproape de 14(sunt foarte matur,am un comportament mul mai matur decat varsta mea)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):-
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):140 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Bamby,am 13 ani jumate,sunt pasionat de fotbal,in timpul liber imi place sa ma joc fivem/fifa,sa ies cu prietenii,sa ies cu prietena mea,sa petrec timp in familie,mancarea mea preferata este pizza,sunt brunet,inalt,slabut,joc la echipa de fotbal phoenix targoviste iar in trecut jucat la fortis valea lunga,orasul in care locuiesc se numeste moreni
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3-4 ani
9.Experiența în Roleplay:foarte mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Faianta
2.Prenumele (Personaj):Bamby
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):20005
4.Vechimea în Oraș (Personaj):2-3 luni
5.Scolarizare (Personaj):liceu,facultatea pentru pd
6.Joburi Anterioare (Personaj):taximetrist,medic,mecani
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Faianta Bamby,am 21 de ani,imi place sa ies cu prietenii,am facut facultatea pentru pd,am facut liceul sportiv,sunt inalt,am parul destul de mare,sunt foarte rapid si intelgient,am multi prieteni,nu imi place sa consum alcol,imi palce sa ma dedic in cea ce fac.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu mq consider cu nimic mai presus de ceilalti
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:rapid,intelgent,indulgent,forma fizica,cunoasterea unei limbi straine,corectitudine