Secțiune navigare

Aplicatie pentru departamentul de politie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

nformații OOC:

1. Numele sau Porecla: Maslina
2. ID In-Game: 676
3. Vârsta (Minim 15 ani): 16 (fac 17 în 2 luni)
4. Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50702
5. Orele Jucate pe Server: 8-9
6. Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt Mario, sau cum mă mai poreclăsc prietenii "Maslina". Sunt o fire calmă, îmi place să mă joc FiveM, Counter-Strike și Rust. Una dintre pasiunile mele este să construiesc cu Lego.
7. Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: M-am gândit să fac și eu un job legal, să văd cum e, că pe toate serverele pe care m-am mai jucat am fost mafiot.
8. Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 ani
9. Experiența în Roleplay: Mafiot, lider mafie, Hitman, mecanic
10. Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi că nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur că da și nu vă ingrijorați.

Informații IC:

1. Numele (Personaj): Maslina
2. Prenumele (Personaj): Beleaua
3. Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 676
4. Vechimea în Oraș (Personaj): 8 luni
5. Scolarizare (Personaj): Academia de Poliție și Școala Militară
6. Joburi Anterioare (Personaj): Fermier, Gunoier
7. Job Curent (Personaj): Fermier
8. Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Am fost mereu fascinat de poliție și de ideea de a proteja și a servi comunitatea. Visul meu de a deveni polițist a început încă de când eram copil. Mă juca de-a detectivul și întotdeauna încercam să ajut oamenii din jurul meu. Așa că, când am crescut, am știut că asta este calea pe care vreau să o urmez. Am trecut prin pregătiri dificile și am învățat tot ce am putut despre lege și siguranță. Acum sunt mândru să spun că sunt polițist și că lucrez mereu pentru a face lumea un loc mai sigur.
9. Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: De mic am putut să mă adaptez.
10. Diferențiere față de Alți Candidați: Eu consider viața unui civil față de a mea.
11. Enumeră 5 calități forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane:Sunt calm, sunt înțelegător,stiu sa tras,sunt cooperativ,sunt agil.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus