Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Patrick
2.ID In-Game: 16505
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 27
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt o persoana atentă și pe poziție tot timpul, știu sa ma comport cu oamenii, știu sa vorbesc adegvat și concret, pe scurt consider ca sunt aprig pentru aceasta poziție.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa fac orașul mai sigur
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): pe underground v1 aveam undeva la 300 de ore, pe fplayt undeva la 70, iar pe haos am 27
9.Experiența în Roleplay: undeva la 400 de ore pe fivem pe servere se roleplay
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): absolut.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Nuckescu
2.Prenumele (Personaj): Nucky
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 27 de ani
5.Scolarizare (Personaj): academia de PD loshaos
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj): nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma trag dintr-o familie foarte săracă, tata lucra tot timpul ca să ne întrețină pe mine și pe frații mei, iar asta m-a făcut să fiu foarte ambițios și să îmi urmez visul de a devenii polițist ca să îl fac pe tata mândru. Cât despre mama, nu prea știu multe deoarece când eram mici a plecat după lapte și nu s-a mai întors... Dar asta este, am trecut peste și mergem în continuare cu viata.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt un foarte bun șofer, am avut o singura amenda în toată viata mea și pot comunica deschis cu alte persoane.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt foarte motivat și când îmi pun ceva în minte îl fac, chiar dacă e greu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: șofer bun, pot vorbii cu oamenii, sunt atent, îmi place sa învăț constant, ascult ordinele gradelor superioare și învăț din greseli

Member
Acceptat! pana maine sa ai 30 re ore. Ia legatura cu un tester la sectia din Paleto, intre orele 16.00 si 20.00. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus