New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: razvan123y
2.ID In-Game:4037
3.Vârsta (Minim 15 ani):19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5060
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):25
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Razvan joc fivem de 4 ani sunt un baiat de treaba , si doresc sa imi ocup timpul liber cu acest SV
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa incerc ceva nou si sa ajut cu ce se poate in departament
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Comfirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Razvan
2.Prenumele (Personaj)
op
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):267100/id4037
4.Vechimea în Oraș (Personaj):25 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi , Mecanic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Razvan Pop am 30 de ani si 2 copii acasa , din nevoia de bani m-am angajat ca taximetrist , se castiga bine dar din anumite probleme cu sefi am demisionat si m-am angajat la mecanici dar din pacate am fost dat afara pentru ca am scapat masina de pe elevator si nu am avut suficienti bani pentru a plati daunele create
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am o academie in spate si multa precizie in toate domeniile
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt un bun coordonator si reactionez foarte calm la situatiile limita
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc foarte bine dupa atatia ani de taximetrie , sunt calm , sunt puternic , sunt destept , si sunt un bun coordonator cand e nevoie
1.Numele sau Porecla: razvan123y
2.ID In-Game:4037
3.Vârsta (Minim 15 ani):19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5060
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):25
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc Razvan joc fivem de 4 ani sunt un baiat de treaba , si doresc sa imi ocup timpul liber cu acest SV
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa incerc ceva nou si sa ajut cu ce se poate in departament
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Comfirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Razvan
2.Prenumele (Personaj)
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):267100/id4037
4.Vechimea în Oraș (Personaj):25 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi , Mecanic
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Razvan Pop am 30 de ani si 2 copii acasa , din nevoia de bani m-am angajat ca taximetrist , se castiga bine dar din anumite probleme cu sefi am demisionat si m-am angajat la mecanici dar din pacate am fost dat afara pentru ca am scapat masina de pe elevator si nu am avut suficienti bani pentru a plati daunele create
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: am o academie in spate si multa precizie in toate domeniile
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt un bun coordonator si reactionez foarte calm la situatiile limita
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa conduc foarte bine dupa atatia ani de taximetrie , sunt calm , sunt puternic , sunt destept , si sunt un bun coordonator cand e nevoie