Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Luca
2.ID In-Game: 9961
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server: 133
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Luca am 15 ani si locuiesc in judetul Cluj. Pasiunile mele sunt fivemul si sporturile.Ma consider un baiat inteligent,respectuos,rabdator dar pana intrun punct
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Deoarece Sunt foarte determinat In a ajuta orasul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2021-prezent
9.Experiența în Roleplay:stiu foarte bine regulamentul si am vreo 2000+ore pe fivem
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Ciobanu
2.Prenumele (Personaj): Luca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 9961
4.Vechimea în Oraș (Personaj): sunt de 130 de luni in oras
5.Scolarizare (Personaj): - Academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): Sofer de autobuz,constructor
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Luca am varsta de 18 de ani si vreau sa intru in politie deoarece povestea mea personala nu este cea mai buna: atunci cand aveam 7 ani ma jucam cu un prieten prin sandy si dintr-o data iasa niste oameni cu masi dintr-o duba luandul pe prietenul meu din acest motiv vreau sa nu mai fie atati criminal,motivul pentru care aplic
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm tratez oamenii cu respect mereu sunt pe faza in caz de trebuie o reactie rapida
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt foarte atent la detalii, rapid si stiu sa conduc foarte bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliței
iei Romane?: trag foarte bine cu arma am reflexe bune conduc bine sunt respectuos si foarte atent la detalii

Member
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul de intrare.
T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus