New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Bodi
2.ID In-Game:866
3.Vârsta (Minim 15 ani):intr o luna fac 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50703
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):95
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Consider ca sunt o persoana cumunicativa care ar putea rezolva foarte multe situati printr un mod aparte.Stiu sa vorbesc cu oameni ,nu am un vocabular aiurea si vreau sa am grija de acestia.Fac sport de performanta de 12 ani ,am 1 metru 80 .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa fac parte la apararea orasului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bodi
2.Prenumele (Personaj):Jeg
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):866
4.Vechimea în Oraș (Personaj):aproape 100 de luni
5.Scolarizare (Personaj):admiterea scolii de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma descurc in aproape orice situatie ,gestionez situatiile cu cap adica le gandesc pana gasim un raspuns ,stiu sa trag ,sunt un bun sofer.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:simt ca este pentru mine
10.Diferențiere față de Alți Candidați:consider ca nu ar trebui sa facem diferente toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa trag,
stiu sa conduc la viteze mari
stiu sa vorbesc
pot gestiona situati complicate
pot ajuta indiferent de situatie
1.Numele sau Porecla: Bodi
2.ID In-Game:866
3.Vârsta (Minim 15 ani):intr o luna fac 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50703
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):95
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Consider ca sunt o persoana cumunicativa care ar putea rezolva foarte multe situati printr un mod aparte.Stiu sa vorbesc cu oameni ,nu am un vocabular aiurea si vreau sa am grija de acestia.Fac sport de performanta de 12 ani ,am 1 metru 80 .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa fac parte la apararea orasului
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1 an
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Bodi
2.Prenumele (Personaj):Jeg
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):866
4.Vechimea în Oraș (Personaj):aproape 100 de luni
5.Scolarizare (Personaj):admiterea scolii de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):ma descurc in aproape orice situatie ,gestionez situatiile cu cap adica le gandesc pana gasim un raspuns ,stiu sa trag ,sunt un bun sofer.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:simt ca este pentru mine
10.Diferențiere față de Alți Candidați:consider ca nu ar trebui sa facem diferente toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa trag,
stiu sa conduc la viteze mari
stiu sa vorbesc
pot gestiona situati complicate
pot ajuta indiferent de situatie